Nuccia Broek Pantalone Tela Pink Pinko fC7q4nwHC
star G Fit Slim Denim blue Lightlight Jeans Staq wwrBTtdzqGalajurk Babette Dress Blush Maxi Triangle Love fSpzvv
Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…
Nuccia Tela Pantalone Pink Pinko Broek

Banner

ALBLASSERDAM – Een bedrijfswagen is donderdagmiddag 7 juni 2018 in een greppel langs het Kortland in Alblasserdam beland. De bestuurder reed richting Oud-Alblas en week uit voor een tegemoetkomend voertuig. De man reed daarbij een stukje de berm in en schoot direct van het verharde randje, waardoor hij uiteindelijk in de greppel tot stilstand kwam.
Pantalone Tela Broek Pink Pinko Nuccia De bestuurder en zijn bijrijder wisten ongedeerd uit het voertuig te klimmen. Tegen de avond werd de bedrijfswagen door twee bergingsauto’s op de weg getrokken. De bestelwagen bleek niet meer verder te kunnen rijden en werd door de berger meegenomen.

Tijdens de afhandeling werd het verkeer dat vanuit Alblasserdam richting Oud-Alblas wilde, door de politie omgeleid. Omdat het Westeinde bij Oud-Alblas ook was afgesloten in verband met wegwerkzaamheden, was het op het Kortland een stuk drukker dan normaal.

Pantalone Pinko Broek Nuccia Pink Tela
  • Kees
    juni 7th, 2018 at 8:12 PM

    drijf2connect

    Nuccia Broek Pantalone Tela Pink Pinko fC7q4nwHC


Schrijf hieronder uw weloverwogen reactie

Nuccia Broek Pantalone Tela Pink Pinko fC7q4nwHC Nuccia Broek Pantalone Tela Pink Pinko fC7q4nwHC Nuccia Broek Pantalone Tela Pink Pinko fC7q4nwHC Nuccia Broek Pantalone Tela Pink Pinko fC7q4nwHC Nuccia Broek Pantalone Tela Pink Pinko fC7q4nwHC Nuccia Broek Pantalone Tela Pink Pinko fC7q4nwHC

Print T Tommy Blue Jeans Tee shirt Tape Essential WRqrI4wqY

Korte Fregio Bermuda Light Grey Middle Broeken Melange Diadora SBZfxaqwf
  • Tela Nuccia Pink Pinko Broek Pantalone
Pinko Nuccia Tela Pink Broek Pantalone
Copyright © 2019 Alblasserdamsnieuws.nl Design by Peter Stam. Let op: de gegevens die u op deze site achterlaat, kunnen altijd, zonder toestemming worden gebruikt. Overname van foto's / teksten van deze website is zonder toestemming niet toegestaan. Gebruik zonder toestemming kost al snel honderden euro's. top