Black Violeta Ramos Blouse Mango By 7SqTwAC
star G Fit Slim Denim blue Lightlight Jeans Staq wwrBTtdzqGalajurk Babette Dress Blush Maxi Triangle Love fSpzvv
Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…
Ramos By Mango Black Violeta Blouse

Banner

ALBLASSERDAM – Een bedrijfswagen is donderdagmiddag 7 juni 2018 in een greppel langs het Kortland in Alblasserdam beland. De bestuurder reed richting Oud-Alblas en week uit voor een tegemoetkomend voertuig. De man reed daarbij een stukje de berm in en schoot direct van het verharde randje, waardoor hij uiteindelijk in de greppel tot stilstand kwam.
Violeta Blouse Black By Ramos Mango De bestuurder en zijn bijrijder wisten ongedeerd uit het voertuig te klimmen. Tegen de avond werd de bedrijfswagen door twee bergingsauto’s op de weg getrokken. De bestelwagen bleek niet meer verder te kunnen rijden en werd door de berger meegenomen.

Tijdens de afhandeling werd het verkeer dat vanuit Alblasserdam richting Oud-Alblas wilde, door de politie omgeleid. Omdat het Westeinde bij Oud-Alblas ook was afgesloten in verband met wegwerkzaamheden, was het op het Kortland een stuk drukker dan normaal.

Mango Black Ramos By Violeta Blouse
  • Kees
    juni 7th, 2018 at 8:12 PM

    drijf2connect

    Black Violeta Ramos Blouse Mango By 7SqTwAC


Schrijf hieronder uw weloverwogen reactie

Black Violeta Ramos Blouse Mango By 7SqTwAC Black Violeta Ramos Blouse Mango By 7SqTwAC Black Violeta Ramos Blouse Mango By 7SqTwAC Black Violeta Ramos Blouse Mango By 7SqTwAC Black Violeta Ramos Blouse Mango By 7SqTwAC Black Violeta Ramos Blouse Mango By 7SqTwAC

Diamond Broeken Black Korte Notion Ink Blue fZ0x7

Rissen amp;bear Slim Mit Fit Pull Jeans Black 6waCEWZqc
  • By Violeta Mango Blouse Ramos Black
Violeta Blouse By Mango Black Ramos
Copyright © 2019 Alblasserdamsnieuws.nl Design by Peter Stam. Let op: de gegevens die u op deze site achterlaat, kunnen altijd, zonder toestemming worden gebruikt. Overname van foto's / teksten van deze website is zonder toestemming niet toegestaan. Gebruik zonder toestemming kost al snel honderden euro's. top