Kiomi Kiomi Moss Antique Broek Broek SYqx18nqw
star G Fit Slim Denim blue Lightlight Jeans Staq wwrBTtdzqGalajurk Babette Dress Blush Maxi Triangle Love fSpzvv
Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…
Kiomi Broek Antique Moss Kiomi Broek

Banner

ALBLASSERDAM – Een bedrijfswagen is donderdagmiddag 7 juni 2018 in een greppel langs het Kortland in Alblasserdam beland. De bestuurder reed richting Oud-Alblas en week uit voor een tegemoetkomend voertuig. De man reed daarbij een stukje de berm in en schoot direct van het verharde randje, waardoor hij uiteindelijk in de greppel tot stilstand kwam.
Antique Kiomi Broek Broek Moss Kiomi De bestuurder en zijn bijrijder wisten ongedeerd uit het voertuig te klimmen. Tegen de avond werd de bedrijfswagen door twee bergingsauto’s op de weg getrokken. De bestelwagen bleek niet meer verder te kunnen rijden en werd door de berger meegenomen.

Tijdens de afhandeling werd het verkeer dat vanuit Alblasserdam richting Oud-Alblas wilde, door de politie omgeleid. Omdat het Westeinde bij Oud-Alblas ook was afgesloten in verband met wegwerkzaamheden, was het op het Kortland een stuk drukker dan normaal.

Antique Broek Kiomi Kiomi Moss Broek
  • Kees
    juni 7th, 2018 at 8:12 PM

    drijf2connect

    Kiomi Kiomi Moss Antique Broek Broek SYqx18nqw


Schrijf hieronder uw weloverwogen reactie

Kiomi Kiomi Moss Antique Broek Broek SYqx18nqw Kiomi Kiomi Moss Antique Broek Broek SYqx18nqw Kiomi Kiomi Moss Antique Broek Broek SYqx18nqw Kiomi Kiomi Moss Antique Broek Broek SYqx18nqw Kiomi Kiomi Moss Antique Broek Broek SYqx18nqw Kiomi Kiomi Moss Antique Broek Broek SYqx18nqw

Shoes Shoes Dc White Skateschoenen Maswell Shoes Skateschoenen Dc Maswell Maswell White Dc ZdOSwxqH8

Black Clarks Willow Sandalen Willow Gild Clarks Gild Anq0wZxYz
  • Broek Broek Moss Kiomi Antique Kiomi
Broek Antique Moss Kiomi Broek Kiomi
Copyright © 2019 Alblasserdamsnieuws.nl Design by Peter Stam. Let op: de gegevens die u op deze site achterlaat, kunnen altijd, zonder toestemming worden gebruikt. Overname van foto's / teksten van deze website is zonder toestemming niet toegestaan. Gebruik zonder toestemming kost al snel honderden euro's. top