Kiomi Kiomi Moss Antique Broek Broek SYqx18nqw
star G Fit Slim Denim blue Lightlight Jeans Staq wwrBTtdzqGalajurk Babette Dress Blush Maxi Triangle Love fSpzvv
Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…
Broek Broek Antique Moss Kiomi Kiomi

Banner

ALBLASSERDAM – Een bedrijfswagen is donderdagmiddag 7 juni 2018 in een greppel langs het Kortland in Alblasserdam beland. De bestuurder reed richting Oud-Alblas en week uit voor een tegemoetkomend voertuig. De man reed daarbij een stukje de berm in en schoot direct van het verharde randje, waardoor hij uiteindelijk in de greppel tot stilstand kwam.
Broek Broek Antique Moss Kiomi Kiomi De bestuurder en zijn bijrijder wisten ongedeerd uit het voertuig te klimmen. Tegen de avond werd de bedrijfswagen door twee bergingsauto’s op de weg getrokken. De bestelwagen bleek niet meer verder te kunnen rijden en werd door de berger meegenomen.

Tijdens de afhandeling werd het verkeer dat vanuit Alblasserdam richting Oud-Alblas wilde, door de politie omgeleid. Omdat het Westeinde bij Oud-Alblas ook was afgesloten in verband met wegwerkzaamheden, was het op het Kortland een stuk drukker dan normaal.

Kiomi Broek Broek Antique Kiomi Moss
  • Kees
    juni 7th, 2018 at 8:12 PM

    drijf2connect

    Kiomi Kiomi Moss Antique Broek Broek SYqx18nqw


Schrijf hieronder uw weloverwogen reactie

Kiomi Kiomi Moss Antique Broek Broek SYqx18nqw Kiomi Kiomi Moss Antique Broek Broek SYqx18nqw Kiomi Kiomi Moss Antique Broek Broek SYqx18nqw Kiomi Kiomi Moss Antique Broek Broek SYqx18nqw Kiomi Kiomi Moss Antique Broek Broek SYqx18nqw Kiomi Kiomi Moss Antique Broek Broek SYqx18nqw

Portland Hat Chillouts Portland Natural Chillouts Hoed 77RxOqHnw

Nike White Snapback Fut Pet Sportswear qIqRrC5w
  • Antique Kiomi Moss Broek Kiomi Broek
Moss Broek Kiomi Broek Kiomi Antique
Copyright © 2019 Alblasserdamsnieuws.nl Design by Peter Stam. Let op: de gegevens die u op deze site achterlaat, kunnen altijd, zonder toestemming worden gebruikt. Overname van foto's / teksten van deze website is zonder toestemming niet toegestaan. Gebruik zonder toestemming kost al snel honderden euro's. top