Björn Hoodie Met Candy Pink Borg Rits qqU8r
star G Fit Slim Denim blue Lightlight Jeans Staq wwrBTtdzqGalajurk Babette Dress Blush Maxi Triangle Love fSpzvv
Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…
Hoodie Rits Pink Borg Candy Met Björn

Banner

ALBLASSERDAM – Een bedrijfswagen is donderdagmiddag 7 juni 2018 in een greppel langs het Kortland in Alblasserdam beland. De bestuurder reed richting Oud-Alblas en week uit voor een tegemoetkomend voertuig. De man reed daarbij een stukje de berm in en schoot direct van het verharde randje, waardoor hij uiteindelijk in de greppel tot stilstand kwam.
Rits Met Pink Björn Borg Candy Hoodie De bestuurder en zijn bijrijder wisten ongedeerd uit het voertuig te klimmen. Tegen de avond werd de bedrijfswagen door twee bergingsauto’s op de weg getrokken. De bestelwagen bleek niet meer verder te kunnen rijden en werd door de berger meegenomen.

Tijdens de afhandeling werd het verkeer dat vanuit Alblasserdam richting Oud-Alblas wilde, door de politie omgeleid. Omdat het Westeinde bij Oud-Alblas ook was afgesloten in verband met wegwerkzaamheden, was het op het Kortland een stuk drukker dan normaal.

Rits Met Björn Pink Candy Hoodie Borg
  • Kees
    juni 7th, 2018 at 8:12 PM

    drijf2connect

    Björn Hoodie Met Candy Pink Borg Rits qqU8r


Schrijf hieronder uw weloverwogen reactie

Björn Hoodie Met Candy Pink Borg Rits qqU8r Björn Hoodie Met Candy Pink Borg Rits qqU8r Björn Hoodie Met Candy Pink Borg Rits qqU8r Björn Hoodie Met Candy Pink Borg Rits qqU8r Björn Hoodie Met Candy Pink Borg Rits qqU8r Björn Hoodie Met Candy Pink Borg Rits qqU8r

Sokken Burlington Free Sokken Marine Free Love Burlington Free Love Burlington Marine Love pw114vq

Calvin Bikinitop Icon Bralette Klein Red Mandarin Tie Back Swimwear Core ffw4xqFR
  • Hoodie Björn Met Borg Pink Candy Rits
Björn Pink Rits Met Hoodie Borg Candy
Copyright © 2019 Alblasserdamsnieuws.nl Design by Peter Stam. Let op: de gegevens die u op deze site achterlaat, kunnen altijd, zonder toestemming worden gebruikt. Overname van foto's / teksten van deze website is zonder toestemming niet toegestaan. Gebruik zonder toestemming kost al snel honderden euro's. top