T White shirt Cheyennes Print Desigual 5wq7CI6C
star G Fit Slim Denim blue Lightlight Jeans Staq wwrBTtdzqGalajurk Babette Dress Blush Maxi Triangle Love fSpzvv
Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…
Print shirt White T Desigual Cheyennes

Banner

ALBLASSERDAM – Een bedrijfswagen is donderdagmiddag 7 juni 2018 in een greppel langs het Kortland in Alblasserdam beland. De bestuurder reed richting Oud-Alblas en week uit voor een tegemoetkomend voertuig. De man reed daarbij een stukje de berm in en schoot direct van het verharde randje, waardoor hij uiteindelijk in de greppel tot stilstand kwam.
T shirt Desigual White Cheyennes Print De bestuurder en zijn bijrijder wisten ongedeerd uit het voertuig te klimmen. Tegen de avond werd de bedrijfswagen door twee bergingsauto’s op de weg getrokken. De bestelwagen bleek niet meer verder te kunnen rijden en werd door de berger meegenomen.

Tijdens de afhandeling werd het verkeer dat vanuit Alblasserdam richting Oud-Alblas wilde, door de politie omgeleid. Omdat het Westeinde bij Oud-Alblas ook was afgesloten in verband met wegwerkzaamheden, was het op het Kortland een stuk drukker dan normaal.

White Cheyennes Print Desigual shirt T
  • Kees
    juni 7th, 2018 at 8:12 PM

    drijf2connect

    T White shirt Cheyennes Print Desigual 5wq7CI6C


Schrijf hieronder uw weloverwogen reactie

T White shirt Cheyennes Print Desigual 5wq7CI6C T White shirt Cheyennes Print Desigual 5wq7CI6C T White shirt Cheyennes Print Desigual 5wq7CI6C T White shirt Cheyennes Print Desigual 5wq7CI6C T White shirt Cheyennes Print Desigual 5wq7CI6C T White shirt Cheyennes Print Desigual 5wq7CI6C

Classic White Sneakers Hoog Reebok Ex o fit d8n0wdqYA

Laura Biagiotti Hakken Laura Biagiotti Hoge White Hakken Hoge qwx5Bn4H7
  • shirt Print Desigual T Cheyennes White
Cheyennes White shirt T Desigual Print
Copyright © 2019 Alblasserdamsnieuws.nl Design by Peter Stam. Let op: de gegevens die u op deze site achterlaat, kunnen altijd, zonder toestemming worden gebruikt. Overname van foto's / teksten van deze website is zonder toestemming niet toegestaan. Gebruik zonder toestemming kost al snel honderden euro's. top