Broek Washed Ralph Lauren Black Pant S8qwt5vx
star G Fit Slim Denim blue Lightlight Jeans Staq wwrBTtdzqGalajurk Babette Dress Blush Maxi Triangle Love fSpzvv
Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…
Black Washed Broek Pant Lauren Ralph

Banner

ALBLASSERDAM – Een bedrijfswagen is donderdagmiddag 7 juni 2018 in een greppel langs het Kortland in Alblasserdam beland. De bestuurder reed richting Oud-Alblas en week uit voor een tegemoetkomend voertuig. De man reed daarbij een stukje de berm in en schoot direct van het verharde randje, waardoor hij uiteindelijk in de greppel tot stilstand kwam.
Lauren Washed Ralph Black Pant Broek De bestuurder en zijn bijrijder wisten ongedeerd uit het voertuig te klimmen. Tegen de avond werd de bedrijfswagen door twee bergingsauto’s op de weg getrokken. De bestelwagen bleek niet meer verder te kunnen rijden en werd door de berger meegenomen.

Tijdens de afhandeling werd het verkeer dat vanuit Alblasserdam richting Oud-Alblas wilde, door de politie omgeleid. Omdat het Westeinde bij Oud-Alblas ook was afgesloten in verband met wegwerkzaamheden, was het op het Kortland een stuk drukker dan normaal.

Washed Lauren Black Ralph Pant Broek
  • Kees
    juni 7th, 2018 at 8:12 PM

    drijf2connect

    Broek Washed Ralph Lauren Black Pant S8qwt5vx


Schrijf hieronder uw weloverwogen reactie

Broek Washed Ralph Lauren Black Pant S8qwt5vx Broek Washed Ralph Lauren Black Pant S8qwt5vx Broek Washed Ralph Lauren Black Pant S8qwt5vx Broek Washed Ralph Lauren Black Pant S8qwt5vx Broek Washed Ralph Lauren Black Pant S8qwt5vx Broek Washed Ralph Lauren Black Pant S8qwt5vx

Sandalen Met Khaki Hak Aldo Selalla Hoge TOwqWRz

Lima Klassieke Pumps Pumps Lima Klassieke Depp Pumps Klassieke Klassieke Depp Depp Depp Lima E5nfSUqAA
  • Broek Ralph Pant Lauren Washed Black
Black Ralph Pant Broek Lauren Washed
Copyright © 2019 Alblasserdamsnieuws.nl Design by Peter Stam. Let op: de gegevens die u op deze site achterlaat, kunnen altijd, zonder toestemming worden gebruikt. Overname van foto's / teksten van deze website is zonder toestemming niet toegestaan. Gebruik zonder toestemming kost al snel honderden euro's. top