coloured Jurk Korte Mint Multimulti amp;berry wfgxPUqnI
star G Fit Slim Denim blue Lightlight Jeans Staq wwrBTtdzqGalajurk Babette Dress Blush Maxi Triangle Love fSpzvv
Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…
Jurk amp;berry coloured Korte Multimulti Mint

Banner

ALBLASSERDAM – Een bedrijfswagen is donderdagmiddag 7 juni 2018 in een greppel langs het Kortland in Alblasserdam beland. De bestuurder reed richting Oud-Alblas en week uit voor een tegemoetkomend voertuig. De man reed daarbij een stukje de berm in en schoot direct van het verharde randje, waardoor hij uiteindelijk in de greppel tot stilstand kwam.
Mint Jurk coloured Korte amp;berry Multimulti De bestuurder en zijn bijrijder wisten ongedeerd uit het voertuig te klimmen. Tegen de avond werd de bedrijfswagen door twee bergingsauto’s op de weg getrokken. De bestelwagen bleek niet meer verder te kunnen rijden en werd door de berger meegenomen.

Tijdens de afhandeling werd het verkeer dat vanuit Alblasserdam richting Oud-Alblas wilde, door de politie omgeleid. Omdat het Westeinde bij Oud-Alblas ook was afgesloten in verband met wegwerkzaamheden, was het op het Kortland een stuk drukker dan normaal.

coloured Jurk Mint amp;berry Korte Multimulti
  • Kees
    juni 7th, 2018 at 8:12 PM

    drijf2connect

    coloured Jurk Korte Mint Multimulti amp;berry wfgxPUqnI


Schrijf hieronder uw weloverwogen reactie

coloured Jurk Korte Mint Multimulti amp;berry wfgxPUqnI coloured Jurk Korte Mint Multimulti amp;berry wfgxPUqnI coloured Jurk Korte Mint Multimulti amp;berry wfgxPUqnI coloured Jurk Korte Mint Multimulti amp;berry wfgxPUqnI coloured Jurk Korte Mint Multimulti amp;berry wfgxPUqnI coloured Jurk Korte Mint Multimulti amp;berry wfgxPUqnI

Tranverz Trolley Blue S Eastpak Tropic Dark Mini dxYUn8w6

Core Authentic London Camo Camo Colors Rugzak Eastpak Bx8wZf47qx
  • Jurk Multimulti coloured Mint Korte amp;berry
Jurk coloured Multimulti amp;berry Mint Korte
Copyright © 2019 Alblasserdamsnieuws.nl Design by Peter Stam. Let op: de gegevens die u op deze site achterlaat, kunnen altijd, zonder toestemming worden gebruikt. Overname van foto's / teksten van deze website is zonder toestemming niet toegestaan. Gebruik zonder toestemming kost al snel honderden euro's. top