Overhemdblouse Micro Floral Gant Blue Mid T8ZaEqwUw
star G Fit Slim Denim blue Lightlight Jeans Staq wwrBTtdzqGalajurk Babette Dress Blush Maxi Triangle Love fSpzvv
Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…
Mid Blue Micro Gant Floral Overhemdblouse

Banner

ALBLASSERDAM – Een bedrijfswagen is donderdagmiddag 7 juni 2018 in een greppel langs het Kortland in Alblasserdam beland. De bestuurder reed richting Oud-Alblas en week uit voor een tegemoetkomend voertuig. De man reed daarbij een stukje de berm in en schoot direct van het verharde randje, waardoor hij uiteindelijk in de greppel tot stilstand kwam.
Blue Mid Overhemdblouse Gant Micro Floral De bestuurder en zijn bijrijder wisten ongedeerd uit het voertuig te klimmen. Tegen de avond werd de bedrijfswagen door twee bergingsauto’s op de weg getrokken. De bestelwagen bleek niet meer verder te kunnen rijden en werd door de berger meegenomen.

Tijdens de afhandeling werd het verkeer dat vanuit Alblasserdam richting Oud-Alblas wilde, door de politie omgeleid. Omdat het Westeinde bij Oud-Alblas ook was afgesloten in verband met wegwerkzaamheden, was het op het Kortland een stuk drukker dan normaal.

Overhemdblouse Mid Blue Floral Gant Micro
  • Kees
    juni 7th, 2018 at 8:12 PM

    drijf2connect

    Overhemdblouse Micro Floral Gant Blue Mid T8ZaEqwUw


Schrijf hieronder uw weloverwogen reactie

Overhemdblouse Micro Floral Gant Blue Mid T8ZaEqwUw Overhemdblouse Micro Floral Gant Blue Mid T8ZaEqwUw Overhemdblouse Micro Floral Gant Blue Mid T8ZaEqwUw Overhemdblouse Micro Floral Gant Blue Mid T8ZaEqwUw Overhemdblouse Micro Floral Gant Blue Mid T8ZaEqwUw Overhemdblouse Micro Floral Gant Blue Mid T8ZaEqwUw

Dress Just White Flower Carol Blousejurk Shirt Wild Female ttvxpzwqf

amp; Overhemdblouse amp; Red Milly Samsøe Overhemdblouse Milly Samsøe Red Samsøe Milly amp; SnqwBxS
  • Blue Micro Gant Mid Floral Overhemdblouse
Blue Micro Gant Floral Overhemdblouse Mid
Copyright © 2019 Alblasserdamsnieuws.nl Design by Peter Stam. Let op: de gegevens die u op deze site achterlaat, kunnen altijd, zonder toestemming worden gebruikt. Overname van foto's / teksten van deze website is zonder toestemming niet toegestaan. Gebruik zonder toestemming kost al snel honderden euro's. top