Milk Print T Opus Sunda shirt q6xTYaA
star G Fit Slim Denim blue Lightlight Jeans Staq wwrBTtdzqGalajurk Babette Dress Blush Maxi Triangle Love fSpzvv
Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…
Print Opus T Milk shirt Sunda

Banner

ALBLASSERDAM – Een bedrijfswagen is donderdagmiddag 7 juni 2018 in een greppel langs het Kortland in Alblasserdam beland. De bestuurder reed richting Oud-Alblas en week uit voor een tegemoetkomend voertuig. De man reed daarbij een stukje de berm in en schoot direct van het verharde randje, waardoor hij uiteindelijk in de greppel tot stilstand kwam.
Print T Sunda Opus shirt Milk De bestuurder en zijn bijrijder wisten ongedeerd uit het voertuig te klimmen. Tegen de avond werd de bedrijfswagen door twee bergingsauto’s op de weg getrokken. De bestelwagen bleek niet meer verder te kunnen rijden en werd door de berger meegenomen.

Tijdens de afhandeling werd het verkeer dat vanuit Alblasserdam richting Oud-Alblas wilde, door de politie omgeleid. Omdat het Westeinde bij Oud-Alblas ook was afgesloten in verband met wegwerkzaamheden, was het op het Kortland een stuk drukker dan normaal.

Opus shirt Milk Sunda Print T
  • Kees
    juni 7th, 2018 at 8:12 PM

    drijf2connect

    Milk Print T Opus Sunda shirt q6xTYaA


Schrijf hieronder uw weloverwogen reactie

Milk Print T Opus Sunda shirt q6xTYaA Milk Print T Opus Sunda shirt q6xTYaA Milk Print T Opus Sunda shirt q6xTYaA Milk Print T Opus Sunda shirt q6xTYaA Milk Print T Opus Sunda shirt q6xTYaA Milk Print T Opus Sunda shirt q6xTYaA

Jeans Shorts Risto Joop Joop Jeans Navy FxPIZE

black Pants Resist Refuse Black Trainingsbroek Washed Icon g86EqwEY
  • shirt Print Sunda Opus T Milk
T Print Opus Milk Sunda shirt
Copyright © 2019 Alblasserdamsnieuws.nl Design by Peter Stam. Let op: de gegevens die u op deze site achterlaat, kunnen altijd, zonder toestemming worden gebruikt. Overname van foto's / teksten van deze website is zonder toestemming niet toegestaan. Gebruik zonder toestemming kost al snel honderden euro's. top